Samfund

Politi jagter flugtbilist efter tragisk trafikdrab på 5-årig pige onsdag

Politiet eftersøger onsdag aften Helmi Mossa Hameed, som formodes at være fører af bilen, der tidligere på dagen dræbte en 5-årig pige.

Onsdag eftermiddag er en femårig pige på tragisk vis død, efter hun og hendes mor blev ramt af en bil på Peter Bangs Vej i København. Københavns Politi fik alarm om ulykken lidt over klokken 16, og ankom hurtigt til stedet.

Vagtchef ved Københavns Politi oplyser, at bilisten kom kørende fra Sæbyholmsvej og kørte direkte mod moderen og hendes datter. Da bilisten havde ramt de to, flygtede han fra gerningsstedet til fods, og politiet har stadig ikke haft held med at finde ham.

Københavns Politi har onsdag aften skrevet på Twitter, at de formoder gerningsmanden er den 21-årige Helmi Mossa Hameed, og derfor er der lige nu en mindre menneskejagt sted i Københavnsområdet.

Sådan lyder det fra politiet:

I forbindelse med færdselsuheldet efterlyser vi føreren af køretøjet Helmi Mossa Hameed. Hvis du ser ham, eller ved hvor han opholder sig så kontakt politiet på 114. Undlad selv at tage kontakt til ham.Umiddelbart ikke tale om ræs i forbindelse med uheldet. Vi har en stærk formodning om, hvem føreren er, og vi opfordrer vedkommende til selv at kontakte politiet. Vi søger stadig offensivt efter vedkommende.

Københavns Politi oplyser endvidre, at moderen er kørt til Hvidovre Hospital. Hendes tilstand er ukendt,

Kommentarer